Gereedschap voor gas- en vloeistofleidingen

Lever jij altijd kwaliteitsvol werk en zoek je gereedschap dat bij die mentaliteit past? Bij Inter Pipe Tool vind je alles voor gas- en vloeistofleidingen. Van aanwijsborden voor openbare nutsvoorzieningen tot herstelklemmen voor beschadigde buizen. Als (bouw)aannemer, loodgieter of intercommunale werk je op professioneel niveau, wij zorgen voor kwaliteitsgereedschap dat exact bij die visie past.

Image
James Coppens

Al 3 generaties lang een familiebedrijf

“Kwaliteit begint bij kennis. Onze kennis is doorgegeven van generatie op generatie op generatie. Mijn grootvader richtte Inter Pipe Tool op in 1976, vandaag nemen mijn vrouw en ik de leiding. Producten die dertig jaar geleden zijn geplaatst, zijn vandaag nog intact. Gaat er toch een onderdeel kapot? Dan hebben wij een vervangstuk. Zo dragen we bij aan een duurzaam beleid en heb jij materiaal dat lang meegaat.”  — James Coppens.

Over ons
Image
Inline waterthermometer

Versterk ons team

Wil jij je verdiepen in het ondergrondse netwerk van gas- en vloeistofleidingen? Slorp kennis op bij een familiebedrijf dat al 50 jaar bestaat. En denk mee over de uitdagingen binnen de industrie.

Bekijk de vacatures

Service & contact

Image
twee tekstballonnen
Vragen over je bestelling?
Contacteer sales@interpipetool.be
Image
een verzenddoos
Meer info over onze producten?
Maak een afspraak met een vertegenwoordiger.